Mest populæret de siste 7 dagene


fredag 20. mars 2009 |


Poll-resultat: Bør muslimer få lov til å ha sine egne skoler?

De siste par ukene, så har det vært mulig å avgi sin stemme her på nedskrevet på spørsmålet om det burde være lov å ha muslimske skoler i Norge, på lik linje med kristne skoler. Dette var satt i sammenheng med blogginnlegget Vil vi ha skoler for bare muslimer?

Resultatet for denne pollen ser du under. Valget "Ingen religiøse skoler" (36%) vant, knapt vel å merke, over "Nei-uansett"Nei til muslimske skoler uansett grunn, 34%). Jeg personlig mener det var bedre at fleste stemte på ingen religiøse skoler enn "Nei-uansett", på grunn av det siste alternativet ikke blir prinsippielt riktig. Min stemme gikk forresten til "Nei - fordi det kan bli hinder for integreringen" (14%).

Hva er deres syn?



4 kommentarer:

Vero sa...

Nei, fordi jeg ikke syns det burde være noen religiøse skoler i dette landet. Søndagsskoler ol. er helt greit. Men ordentlige skoler (barneskoler, ungdomsskoler osv.) bør være religionsnøytrale.

Anonym sa...

Hva skal vi med søndagsskoler da? Arranger søndagsskole hjemme viss det er viktig!

Anonym sa...

Det er nok islamister i den vestlige verden. Vi trenger ikke skoler som fostrer enda flere muslimer som ikke ønsker å integrere seg i samfunnet.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)