Mest populæret de siste 7 dagene


torsdag 5. mars 2009 |


Glamourmodeller - liten hjerne og falske pupper

Nei, jeg vet det. Du trenger ikke å si det.

"Det hadde vært kjedelig om alle mennesker hadde vært like."
"Ikke se på dem om du ikke vil. "
"Hva har de gjort deg?"

Også videre.

Men et sted må man få lov til å utrykke sine følelser, og hvor ellers passer det seg enn her på en blogg?

Men seriøst, hvor mange av disse jentene kan virkelig være så smarte i hodet? Eller er dette en annen form for trang som jeg ikke skjønner meg på? Mange av dem sier at de blir glamourmodeller fordi de liker å bli tatt bilde av. Men er det da et krav om et par kilo silikon i brystene, samt litt botox eller restylane i leppene? Du blir ikke glamourmodell bare fordi du liker å bli tatt bilde av ut i fra trenden å dømme.

Jeg kunne kommet med så mye sarkastisk og direkte slemt mot alle de kommentarene som disse jentene kommer med i avisene her og der.

- Kvinnekroppen er vakker. Jeg ser ikke noe forkjært i å være glamourmodell. Det er opp til hver enkelt, sier Natalie Henriksen i VG-artikkelen. Mitt spørsmål er da hvorfor stappe silikon i brystene da? Du kan ikke si at kvinnekroppen er vakker, men gjøre noe som motsier det du sier.

Glamourjentene sier også at de ikke nødvendigvis er gode forbilder. Det er bra de i hvertfall sier det, for de er ikke gode forbilder for yngre jenter i det hele tatt. Og kanskje aller mest trist, er at man gir slike jenter så stor eksponering i norsk media - hvor mange unge jenter vil bli negativt påvirket av dette? Skam dere, TV Norge!

Og er det bare meg eller er egentlig de fleste glamorjentene like fine som gjennomsnittet før de "hyper" seg opp med noen bokser brunkrem, silikon og botox? Også kommer de i tillegg etterpå med "jeg angrer, jeg gjorde en stor feil.."

Jeg hater ikke disse, men oppførselen og måten de uttrykker seg på gir meg god rett til å mislike dem. Gi meg en god grunn til å tro at disse jentene har noe vett i hodet!

Oppdatering 5.mars: VG og Dagbladet melder at programmet floppet. Så godt å høre at befolkningen i Norge i det minste har vett i hodet :)

Andre noe relevante artikler på nett:

30 kommentarer:

Anonym sa...

De fleste guttene jeg kjenner liker heldigvis ikke sånne jenter! Tullinger...

Anonym sa...

Da mener jeg at jentene er tullingene asså!

Anonym sa...

Lurer på hvorfor de vil ha silikon jeg...Kjenner ingen menn som syns det ser ut (tvert imot!) i det hele tatt, så de gjør det tydeligvis fordi andre modeller/jenter syns det er en kul greie av en eller annen grunn. Silikon er tidenes største turn-off! Finner ikke en jente med silikonpupper tiltrekkende selv om hun ellers er aldri så pen...

Anonym sa...

Jeg er helt enig, blir forbanna nå som jeg sitter og ser på dette programmet... en skam mener jeg. Hvor mye oppmerksomhet går det ann å gi disse dumme jentene? Det er jo derfor de tjener penger, noe jeg syns de ikke fortjener i det hele tatt. De burde heller betale for den smerten de påfører andre, den dårlige selvtilliten mange går rundt med, og flere kommer til å gå rundt med i fremtiden. De er lite smarte i mine øyner fordi de er med på å skape en verden som blir mer og mer opptatt av utseendet. Jeg hadde skammet meg hadde jeg vært dem, har ingen respekt for dem whatsoever, de er svake. Objekter som eksisterer kun for å tilfredstille menn og deres ideelle bilde av kvinner. Håper silikonpuppene sprekker. Da ender de nok ikke opp på forsiden av et manneblad.

Anonym sa...

Jeg må si det er idioti at sånne jenter får mye oppmerksomhet i media, for de er jo ikke "ekte"..
Det viser jo bare hvor bakoverkjørt denne verden er..
Silikon og botox ødlegger kroppen, det er en ting, og den andre: Det er stygt.
Kvinnekroppen er fin som den er.
Jeg er jente selv, og de fleste sier at EKTE vare er bedre enn plastisk..
Det er egentlig det samme som at man merker forskjell på dildo eller ekte penis..
Ekte vare er best!!!
Om man har små eller store pupper fra naturens side, har jo bare med at kroppen er forskjellig fra person til person!!!

Anonym sa...

Det er bare en ting som er positivt med de som har silikon i puppene eller rumpa, de ødlegger ikke tryne hvis de detter på isen, og de ødlegger ikke halebeinet hvis de detter på rumpa, men tror silikonen sprekker da:P:P:P:P
Hehehe, hadde vært morro å sett:P

Anonym sa...

hahah den va bra:P

Anonym sa...

Men spørsmålet er jo hvor mange som syns disse jentene er tullinger, men som likevel benker seg foran tven og ser på..!

Anonym sa...

hehe. bra skrevet. men det skal sies at ikke alle glamourmodeller er dumme..

birgitte marielle som også egentlig skulle være med i serien sluttet i rask models og tok avstand fra hele greia. hun studerer medisin og er skikkelig kul. har et par felles venner med henne.

Anonym sa...

Spørsmålet er vel hvem som er største tullingen her ? De på skjermen eller de som faktisk gidder bruke oksygen og tid og SE på dette ? Nei jeg har ikke tid til å se på programmet, for jeg bruker mye tid på å ta bilder av jenter som drømmer om å bli modeller...

Anonym sa...

Jeg svitsjet innom bare for humor fordi jeg satt og kjedet meg. Dette programmet hadde jo blitt hypet opp ganske mye, og helt ærlig vil jeg si at dette bekreftet alle fordommer som jeg hvertfall hadde i forkant. Mere luft mellom ørene, er det vanskelig å finne. Og da spesielt Frøken Rask.

Mer tomt prat skal du lete lenge etter. Ingen i kompisgjengen min liker forresten jenter som ser ut som de har en mcdonaldsrumpe på brystkassa.

At de i tillegg har noe dritt i leppa, og er solariumsbrune, gjør dem hele bare helt uspiselig. Blant de jeg kjenner er det bare jenter som er opptatt av store pupper og ikke menn!

Anonym sa...

Søppel jenter som drar Norske jenter ned i dritten......

Anonym sa...

Hola bandidos!
-Hvorfor vil de ha pupper?
-Oppmerksomhet, usikre på seg selv og at de ikke holder mål og fordi ho jeg kjenner tok det og er så GLAM!!!!!
-Hva er det som er GLAMOR med det de driver med?
- Ikke en dritt. Kle av seg og "selge" det de har brukt fler 10talls tusen på og skaffe seg er ikke noe glamorøst. han der GLAM er mer GLAM liksom.
- Ekte vare er best!(?)
- Nja, ikke alltid. Foskjellen mellom dildo og plastikk pupp er ikke til og sammenliknes på det viset. Dildo er et hjelpemiddel for sexuelltilfredstilling. Pupper er til for å få oppmerksomhet og ikke alltid for den sexuelle delen. Kan gjerne kna silikonbryst jeg. De er bare litt hardere og som regel mer fast enn ekte.
Synes begge funker fint.
-Kvinnekroppen er fin som den er. (?)
Ikke alle er født med bra gener og ser like bra ut. En potetsekk av en dame ser ikke like bra ut som ho med strøken kropp. MEN Selvtillitt/selvsikkerhet er faktisk mer sexy enn en perfekt kropp.

-Glamormodeller er teite!!
- Nei, ikke nødvendigvis. Det bare virker som de gjør seg ufattelig mer teit når de er samlet.
Det er jo faktisk en del av imaget deres. Trang mellom øra men ikke mellom beina.
De som tar avstand fra det hele og studerer det ene og det andre behøver ikke være spesielt smart. Holder med å huske og være flink til og lese.
Men alle er ikke dumme for det om de kaster klærne for resten av verden.

-$
-Ja for faen $$$

Men jeg ville aldri solgt meg på denne måten for $$ ikke det at jeg er noen skinnhellig type. Tvert om. Men et sted går faktisk min grense også. :O

-Nok nerd-rage for i dag.

PS: Vil folk jobbe i politi så får de bruke den uniformen de får utdelt. Skal vi bytte ut uniformen ellers også? litt off topic der

Anonym sa...

Oida, noen her som har lav self-esteem? Glamour-jentene er fuckin' hot, og hva i all verden får deg til å tro at de er dumme? Snakk om å sette folk i bås!

Åpne øynene, sopere.

Anonym sa...

Jeg foretrekker jenter med liten hjerne fremfor jenter med større hjerne men bruker den til å rakke ned på andre og deres valg.

Du skrev noe litt smart i starten: "Eller er dette en annen form for trang som jeg ikke skjønner meg på?"

Du skulle holdt fast ved den tanken og utforsket den litt.

Anonym sa...

Jeg må nok bare si at i det fleste tilfelder er ikke kvinne kroppen noe fin nei! den er usymetrisk og hengete. Jeg syns det er helt greit å korigere på sine genetiske feil. Hvorfor skal man gå og la seg plage av styggheter bare fordi andre sier vær naturlig av prinsippielle grunner! jeg syns man skal være den man trives best selv med å være! Ikke la andre idioter holde deg i gjenn eller kalle deg ett dårlig menneske fordi du gjør som du ønsker selv. Jeg fatter virkelig ikke at noen mennesker kan være så tarngsynte og på trynet at dem kunn er i stand til å se ting fra sin egen side! Hvorfor kan man ikke bare akseptere folk som dem er! enten dem er emo,bimbo eller nørd. Å hvem mann kan nekte for at pene pupper er penest uansett om de er ekte eller ei! det er endel stygge silicon pupper, men du har også de som ser ut som ekte fine pupper.. noe de færreste jenter er født med. Takk gud jeg har greid å endelig rive meg vekk fra alle normer og være meg selv! Har aldri hatt det så bra som nå!

fuck mainstream!!!

Hilsen goth

android-rookie sa...

Nå, la meg gjøre det klart: det får være opptil den enkelte jente om hun vil ha silikonpupper, eller den enkelte gutt om han vil ha en jente med slike. Om folk modifiserer sin kropp på den måten de vil er jo ens eget valg.

Det jeg stusser på er kombinasjonen av glamourmodeller, silikonpupper, botox og dumhet. Og det er vanskelig å nekte for at livvstilen til disse jentene er ikke noe man vil skal være forbilde for sine egne jenteunger.

Det komiske er som jeg har nevnt, at de på et senere tidspunkt "angrer" og tar avstand fra dette. Så, det vil si at de må være mindre kloke i den perioden de holder på med sånt da?

Anonym sa...

Herregud, må dere snakke dritt om alle som er pene? Nå har jeg ikke lest alle komentarene.....MEEEEN...Jeg innrømmer at jeg trodde at de var "liten hjerne og falske pupper", men etter gårsdagens program så ser jeg at de er helt vanlige jenter som meg og deg!!! Syns Helene virket som en smart og oppegående jente, dessuten er hun dritpen så jeg skulle gjerne vært henne! Missunlige alle sammen er dere....
Hilsen Kamilla

Anonym sa...

For em gjeng med hormonelle fjortisser Dere er ALLE SAMMEN...!!!

Anonym sa...

Jeg skulle gjerne hatt det man kaller en "Glamour" kropp. Men det er fordi jeg har fått beskjed av andre jenter at hvis man ikke har en sånn kropp er man stygg. Og det eneste gutter er ute etter er store pupper. Og dette er det jenter som faktisk sier til meg. Jeg har en kjæreste som virkelig jobber hardt for at jeg skal forstå at jeg har en nydelig kropp og ingen gutter har tidligere klaget på kroppen min eller puppene mine. Men ennå hører jeg fra jenter at så lenge man ikke har store pupper og flat mage er man stygg. Kanskje jenter heller burde tenke over hva de sier til hverandre. Og faktisk muntre hverandre opp til å være stolt av det man har. Enn å bruke masse energi på å dele sin dårlig selvtillit over til alle andre. Jeg bare skulle ønske man faktisk kunne være stolt over å være kvinne uansett om man har store pupper eller ikke. For heldigvis har gutter forskjellig smak. Og ikke sluk alt rått det jenter eller median sier. For alle har forskjellig smak! Smaken er som baken!

Anonym sa...

Jeg er ei jente med små pupper og er fornøyd med de jeg har, jeg forstår meg ikke på de som tar silikon, for det ødlegger og deformerer kroppen.
Og det som er ille er at mange velger den veien, folk bør heller tenke på helsa.
En er perfekt akkurat som en er fra naturens side:)
Har sett skrekk bilder fra folk som har litt lang tid med botox og silikon, og det er noe av det ekleste jeg har sett, og tenke seg de såra da.
Det er noen som liker deg uansett åssen du ser ut, for det indre er det viktigste, så om man ser ut som verdens søteste eller styggeste, så er det det indre som vises på utsiden..
Skulle vært som det var før i tiden, da nesten ingen hadde råd til det, for da kan jeg tenke meg det var bedre.
Men heldigvis er alle forskjellige..
Være seg selv, da kommer man somregel langt.

Anonym sa...

Ironiskt at jeg delevis skal støtte innlegget ditt. Synes det er supert skrevet.

Jeg jobber litt som modell på si og synes dette er kjempe morro. Noen liker å sparke fotball andre kaster seg forran kamera. Det synes jeg burde få være opp til hver enkelt.
Jeg kan ikke si jeg føler meg kjempe stolt av å være en modell når jeg ser oppførsel til mange av disse jentene. Men det skal også sies at mange av jentene har fornuft og vett på den rette plassen. En stor stjerne : Kathrine Perhsson! Dame med orndelig tak, stor humor,butikksjef og selvironi.
Hadde håpet denne serien ville være en tankevekker til alle de som tenker at glamourmodeller er kun glitter,glam, limousine og champagne eller billig, løs blond,dum og uten hjerner. Men når det første vi møter på er ei jente med dårlig selvtillitt som sprøyter inn til større lepper skammer jeg meg nesten.
Men som med alt annet, Skal man dra alle under en kam? Det finnes vakre jenter/modeller som er hundreprosent naturlige, og det er også det som er mest ettertrakter i bransjen om dagene, En lysere fremtid, eller kun en varierende trend ?

Jeg HÅPER det vil bli noen bedre episoder ut av dette her. Helene er forsåvitt ei klok og oppegående jente.

Liv Inger

Anonym sa...

Synes det er helt ok om jenter velger å putte inn noen "puter" dersom de ikke har noe fra før, og det vil hjelpe DEM SELV, og deres egen psyke/selvbilde.

MEN, Naturlig er best, uansett! Store eller små, jeg er gutt, og synes ikke det har noe å si :)Naturlig jenter, naturlig! :D

Anonym sa...

den største idioten her er FALCK! Ingenting mer å si om det!

Anonym sa...

drit digg alle sammen,, skulle p...!!

Anonym sa...

"Og kanskje aller mest trist, er at man gir slike jenter så stor eksponering i norsk media"
Det er fordi pupper selger. Bare se på hun som er helt til venstre på bildet, og hun som er nr.2 fra høyre bakerst: Stygt ansikt, stygg som bare rakkern, i hvert fall etter "modell"-standard. Men så er det disse muggene, da. PUPP! Det er det alt går ut på,det er det som fascinerer,i en slik grad at man er villig til å tilgi at de er så fullstendig talentløse SAMTIDIG som de har et så enormt eksponeringsbehov, bare man får se dem; puppene. Og det til tross for at det t.o.m. bare er jævlig dårlig porno,med tanke på at man kan gå inn på internett og se enda større pupper I kjønnslig aktivitet. Men når det gjelder disse bertene, så ser jeg på det slik: Enda så mye jeg hater å se trynene deres,og samme hvor mye jeg forakter hele "greia" deres,så har de RETT til å gjøre som de vil. Med andre ord: Disse damene er en god test på vår toleranseevne, og vår respekt for ytringsfriheten. For jeg kjenner jo at jeg tenker litt som en muslim når jeg ser dem. Får jo lyst til å tre en burka ned over huet på dem, for å si det sånn, enda så hvit og norsk jeg er, ha ha.

Anonym sa...

tydelig at mange her ikke snakker så mye med jenter.. før trodde jeg også at IQ og silikon hang tett sammen, lavere IQ = mer silikon. men etter å ha truffet en del jenter som har silikon og faktisk hørt hvorfor mange av de har gjort det, så har jeg endret mitt syn på de.. de fleste sa at de ikke var fornøyd med kroppen sin (veldig små pupper, fasong osv) og hadde dårlig selvbilde. noen gjorde det fordi typen ville at de skulle.. ingen av de har overdrevent store pupper. men pupper som passer bra til kroppen. og om en jente har silikon eller ikke, er ikke så lett å se eller føle for tiden. de nye inleggene blir mer og mer naturtro, så lenge de ikke hiver inn unaturlig store da.. så tror mange av dere ikke har kjent/sett en normal silikonpupp. anonym 1 er nok en av disse..
noen har en grunn for silikon, noen har ikke. men det er opp til de om de vil eller ikke..

http://www.womenrepublic.co.uk/usw/97breast_augmentation-42.jpg

Anonym sa...

Helene Rask har da gjort det ganske så godt innenfor sin bransje, tjener bra og har et rykte som god agent for modellene sine. Det må tydeligvis være et snev av fornuft og forretningssans der?

Jeg blir irritert når jeg ser folk fordømme andre på denne måten. Jeg forstår ikke hvordan disse jentene kan provosere deg så mye, du kjenner dem ikke en gang. Prøv å bruke tida på noe mindre destruktivt, og ikke drit deg ut her med de svake argumentene og den dårlig skjulte usikkerheten din.

Anonym sa...

Selv synes jeg ikke de glamourmodellen ser bra ut i det hele tatt. Som oftest, hvor mer hud de viser, hvor mindre attraktive ser de egentlig ut. De fleste modeller ser generelt ikke bra ut i det hele tatt, ikke for gutter vert fall.

Anonym sa...

Silikon er FAKE. Man bør være naturlig. Hvem gutter er det som liker harde bryster a? I tillegg kan ma få ryggproblemer og flere sykdommer. Men hvis man er født med "feil" eller er vannskapt, eller har måttet fjerne en pupp på grunn av kreft. Da støtter jeg silikonproteser, ellers er silikon bare p-a-t-t-s-k.

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)