Mest populæret de siste 7 dagene


søndag 1. mars 2009 |


Imamen virker så ...

.. innmari kjedelig egentlig. Tror det var mange folk, spesielt rasister, nazister og folk som hater muslimer, som syns de svarene som imamen ga i nettmøte var rimelig tørre. Ingen svar som var i nærheten av noe som kan gi antydelser til at muslimene skal overta Norge. Eller at de har helt andre verdier enn oss.

Det mest spennende for de fleste var vel at man kunne ha flere koner. Selv om jeg tror at en mann har henda fulle med kun én kone...


12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg la inn noen spørsmål som han tydeligvis ikke var interessert i å svare på.
De var saklige, uten hets av noe slag.
Men jeg tror ikke han svarte på de andre spørsmålene på en fullt åpen og rederlig måte, så dette var nok rent brannslukkingsarbeid.
Og til den personen som spurte hvorfor de har lov til å lyve dersom det gagner islam, ble nok dette spørsmålet besvart med hans løgn om at det ikke er slik.
For det er det.
Det står i koranen. Der står det mye annet rart også.
Les den, dersom du tror dette er så uskyldig og tilforlatelig som dette kunne virke.

android-rookie sa...

Men det stod jo at han fikk nesten 3000 spørsmål da. Han svarte jo på en del kontroversielle spørsmål.

Men jo jeg tror ikke han er den mest liberale muslimen nei. Men må jo være enig at svarene i seg selv ikke var noe særlig spennende.

Anonym sa...

Det virker som dere ikke likte det han sa og mener, men vil bestemme hva han burde si og mene.
Dere har forhåndsdømt muslimer og Islam, og dere vil kun høre propaganda. Da bør dere nok vente på siv jensen snakke.....

Anonym sa...

Vel, fyren hadde bare 2 timer på seg til å svare og svarte da på 36 spørsmål. Tatt i betraktning at det tar noen minutter å svare på et spørsmål, så kan man fort regne seg til at fyren ikke hadde all verdens tid.

Anonym sa...

helt enig med deg. folk har laget et bilde av islam og muslimer.en hat-full bilde, bare fortsett folkens dere kommer ingen vei. det vil bare skape hat mellom folk mer vold og uro rundt.være så vennlig lev og la andre leve! takk

Anonym sa...

Jeg mener at ALLE som ikke kan grunnleggende norsk etter 3 år her i landet, IKKE skal få forlenget oppholdstillatelsen og derfor sendes ut. Sjøl lærte min far flytende norsk etter ½ år da han kom hit fra Tyskland, sjøl lærte jeg godt nok fransk etter ½ år til å jobbe i Vest-Afrika og min kone (derfra) har lært seg godt nok norsk etter 1 år i Norge til å jobbe hos NAV. Selv om han kan lese koranene og virke nørende på anti-norske verdier, dvs forkynne rasisme, så er slike uintelligente stabeis som denne imamen noe vi IKKE har bruk for i Norge. Send ham hjem til grotta si.

Anonym sa...

hvorfor er norsken så viktig? så lenge man kan engelsk kan man bo hvor man vil. uansett hva skal man med norsken? man får ikke bruk for det idehletatt, uten om i lille norge. det er såvidt resten av verden vet hva norge er. tro meg, jeg har reist mye!!

Anonym sa...

slutt å anklag Islam før dere faktisk skaffer dere kunnskaper! ikke døm innholdet i boken, bare ved å se på coveret! Så ikke se på det muslimere gjør for dere vet hva Islam går ut på!

Anonym sa...

Kristendommen undertrykker kvinner! det var ppar år siden prester samlet seg sammen for å diskutere om kvinnen hadde sjel, hva er det for no? kvinneundertrykkende eller bare kvinneundertrykkende??

Anonym sa...

Hva en imam sier er ikke så veldig interessant. Det som derimot er spennende er å se hvordan de fleste muslimer praktiserer sin kultur og religion i praksis. Se på hvor mange pakistanere som gifter seg (frivillig eller ufrivillig) med sine fettere, kusiner, osv.

Se på praksisen av omskjæring, kvinnesyn, æresdrap, osv. Vi må se på handlingene deres.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Okei det var bare teit sagt, imamen virker så kjedelig. såå??
hva vil du få frem :)?
jeg har sett prester som virker veldig kjedelig
-.-

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)