Mest populæret de siste 7 dagene


mandag 30. mars 2009 |


NorgesPatriotene - nazijævler, ikke mer eller mindre.

Ytringsfrihet. Det er nødvendig for ethvert demokratisk land og det er således et privilegium å bo i Norge og få utøve denne friheten. Men likevel mener jeg at det er en grense på hvor mye ytringsfrihet kan utnyttes for å spre rasisme. Og NorgesPatriotene, også kjent som NorgesIdiotene, er ikke noe annet enn et rasistisk parti som bruker ytringsfriheten som et skjold for å spre sin hatefulle propaganda. Denne gangen er det partiets formann, Øyvind Heian, som står frem i media. Virkelig skremmende. Politikken altså.

Jeg er fullt klar over dette er et parti uten mye slagkraft. Bare folk uten et lite fnugg av vett ville i det hele tatt støttet et slikt parti. Er man kritisk til innvandring så får man i hvertfall ikke resultater ved å støtte et tulleparti som åpentbart er rasistiske. Det er bare å gå inn på nettsiden deres og se på hva de skriver og presenterer. Den som ikke ser rasismen og hatet de sprer, den personen er en rasist. Og i såfall tilhører du en dødende art; arten som ikke skjønner hvordan den moderne verden er.

Selvfølgelig; man kan ikke forby NorgesPatriotene før de selv står med nazi-symbolet tatovert på panna eller liknende, og for å være konsekvent bør dette partiet også få lov til å ytre seg. For å nekte dem det, ville gitt dem mer oppmerksomhet enn nødvendig.

Jeg liker ingen ekstremister, uansett religion eller etnisitet. NorgesPatriotene er ingen patrioter, de er kun skam for Norge.

17 kommentarer:

Andreas sa...

Tullpreik! Jeg er så enig med dem som det går ann...

Få ut de som ikke gidder lære seg norsk, og ikke kan innrette seg etter norske regler/normer og levesett.

Roy Robin sa...

Jeg forstår at det er noen som frykter et slikt parti. Et parti som vil stoppe innvandringen og sende tilbake banditter som ikke ønsker å tilpasse seg norske normer og lover.

Anonym sa...

Det er vel en grunn til at disse partiene dukker opp nå. Folk har fått nok! Det har ingenting å gjøre med rasisme og gjøre. Statistikk og handlinger taler for seg selv.

android-rookie sa...

Folk som kommer til Norge bør lære seg norsk og følge norsk lover, og gjøre en tilpasning. Men ikke nødvendigvis gjøre alt likt en "etnisk" nordmann, eller gi slipp på alt fra sin kultur.

I tillegg, ta en titt på hjemmesiden deres. Det er jo ikke akkurat innvandring generelt som er problemet deres. De mener at alle bør holde seg til sitt eget land og legger ut rasistiske videoer.

Hva er norske normer?

TeraQ Yasser sa...

Du er ganske flink til å spre hat selv du mr blogger!
Jeg som lovlydig innvandrer i dette landet hadde ikke hatt noen problem med å stemme NP. Men jeg vet at de aldri blir store nok til å klare å gjøre noe med problemet med mer eller mindre åpen grense så jeg stemmer heller FrP

Anonym sa...

Herregud folkens.....

Greit nok at politikerne våre er amoraske folk som ønsker å regulere, trakasere, forvirre og spre dumhet - men trenger vi å gjøre det?

Tiden er inne for å snu ryggen til politikermøkka og bli ordentlige folk igjen - ikke stem på Norgespatriotene, ikke stem på disse høyreradikale dustene i SV og nå også Frp (ingen ordentlige liberalister ville noensinne kreve at noen skal integreres! eller interneres, eller noe annet skummelt)som vil at vi alle sammen skal bli identiske roboter som marsjerer rundt under det norske flagget.

Disse nazi-tendensene som Norgespatriotene viser er noe de har lært av media og politikerne - de prøver jo bare å tilpasse seg, bli integrert, akseptert i samfunnet osv.

Anonym sa...

Hehe..godt å se bloggeren få passet påskrevet. Det er nemlig ganske mange av oss vanlige oppegående mennesker som også har fått nok av galskapen nå...NP får kanskje ikke min stemme nå, men ser ikke bort ifra at det kan skje i fremtiden..

Anonym sa...

Enig med flere her i at det er nok snyltere og kriminelle innvandrere nå. Integreringen som de rødgrønne har lagt opp til viser seg som resten av politikken deres, feilslått. De som ikke _vil_ integrere seg i vårt norske samfunn kan jo prøve lykken andre steder, hvorfor skal vi betale for de og deres levestil i vårt land ? Vil jeg bli muslimisert drar jeg nedover til deres hjemland og søker asyl der.

Anonym sa...

Du er nok for lite intelligent til å forstå at det er slike som deg som skaper og närer opp under slike organisasjoner. Nå er innvandringen helt ute av kontroll, og folk flest ser dette. Dessverre er norske politikere naive nok til ikke å VILLE se hvor denne kursen förer oss.

Anonym sa...

hallo!!!!

hvem er mest nazister??

DET ER JO DEN HORA HALVORSEN SOM SKRIKER DØD OVER JØDENE DET!!!!!

og dere hasjrøykende idiotene står der og småronker og nyter synet av den røde kjeften hennes som sprer hat over alle de opprinnelige norske og dere følger på for det er PK å lissom HATE hvite mennesker..

android-rookie sa...

En del useriøse kommentarer.

TeraQ Yasser: Ditt valg selvfølgelig, men tror ikke du har skjønt helt hva NP står for. Men du får gjøre deg selv en bjørnetjeneste.

Ellers henvises det til "galskap" i en annen kommentar av anonym, jeg lurer på hva det er.

Siste anonym som sier folk er hasjrøykende; vel, din kommentar gir inntrykk av det er i såfall du som er påvirket av en eller annen ulovlig substans. Hvor kom temaet "hat av hvite mennesker" fra f.eks.?

Som sagt jeg har forståelse for de som er kritiske mot innvandringspolitikken og kan komme med gode argumentasjoner, men å ikke se at NP er rasister/nazier og støtte dem, da har man mistet noe av sin vurderingsevne.

Anonym sa...

Hvis du ser på politikk gjennom tidene så allierte Muslimer seg med nazistene for å bekjempe jøder. Og NP vil fjerne disse ekstremistene, så da spør jeg, hvem er nazister? SOS rasisme driver rasisme mot hvite nordmenn og undertrykker dem fordi vi ikke vil bære alle utlendinger på gullstol!

Anonym sa...

Ja hurra for denne "flotte mannen" som er nynazist, er drapstrusseldømt og driver med barneporografi....hvem i huleste vil assosieres med dette...avviket?

Jeg kan godt være mot innvandring, men aldri i verden om jeg ville sett i dette "partiets" retning.

Dream on hjernedøde!

Anonym sa...

UPS! Jeg kom visst i skade for å kalle en haug med vestfoldinger for enfoldinger.......

Oppgitt sa...

En ting å være kritisk til innvandringspolitikk og en annen ting er å støtte NP som klart fremstår som et rasistisk/nynazistisk parti. Har vi glemt hvor mange mennesker som døde i 2 verdenskrig? Vil vi at alle innvandrere skal ut av Norge, og vil vi ha bare nordmenn i Norge??

Anonym sa...

Jeg synes NP virker ganske ekstreme, men jeg er selv enig i at innvandringen til Norge er større enn de vi kan takle. Vi nordmenn (nordmenn med innvandrerbakgrunn inkludert) skal ikke risikere å bli banket opp eller voldtatt på byen pga. en feilslått innvandringspolitikk.

Det er ikke lenger sånn at det er "nordmenn VS innvandrere". Bare søk litt rundt på nettet, og du finner muslimer som er medlem av FrP. Det er faktisk snakk om innvandrere og nordmenn som står sammen mot det vi oppfatter som en skadelig og feilslått innvandringspolitikk.

Anonym sa...

Til dere som omtaler NP som nynazister: Partiet er ihvertfall ikke nazitisk utad. Se f.eks. på hva de mener om landsvikerne under 2. verdenskrig! NP mener helt tydelig at de fikk som fortjent.

For de av dere som vil ha en fornuftig innvandringspolitikk, her er to lenker:

http://www.kystpartiet.no
http://www.demokratene.no

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)