Mest populæret de siste 7 dagene


mandag 2. mars 2009 |


Kommentar: Frp med litt mediestunt?

Det er jo godt å se at det finnes folk med innvandrerbakgrunn også i FRP. På denne måten vil kanskje partiet (ufrivillig) kvitte seg med de som egentlig er rasister; de som kun har et ønske: Norge for (etniske) nordmenn.

På en annen side så tror jeg også det er viktig for utenforstående å tenke litt etter. Hvor godt er disse ungdommene integrert? Representerer de en form for integrering der de har gitt slipp på det meste av deres kultur, for å bli mest mulig erkenorsk? Er det riktig form for integrering?

I intervjuet sier også Adnan Madesko, at han måtte flykte fra serberne fordi de ble undertrykt og drept. De kom til Norge. Samtidig sier han at det må bli innvandringsstopp - er det ikke plass til flere med hans bakgrunn i Norge? Bør ikke de også få samme muligheten?

Det er positivt å se at innvandrere finnes i alle partier og representerer forskjellige meninger.
Men, nei, jeg liker ikke FRP mer fordi de viser frem en knippe med medlemmer med innvandrerbakgrunn. Jeg håper ikke de er en gjeng med nyttige idioter for et parti med hovedsakelig usmakelig politikk.

Relevante artikler:
Les også mitt blogginnlegg: Sannheten om innvandrere

7 kommentarer:

Anonym sa...

De bare viser frem noen personer med noe brunere hudfarge og tror at FRP dermed kan bli kvitt rasiststempelet.. Den må de lenger ut på landet med!

Anonym sa...

Synes ikke dette var teit i det hele tatt. I artikkelen står det:"Keshvaris familie rømte selv fra regimet i Iran".
Det mange av de så fryktelig "forståelsesfulle", venstreorienterte nordmennene ikke skjønner,er at veldig mange av de innvandrerne som har flyktet hit kom hit nettopp på GRUNN av den religiøse undertrykkelsen i hjemlandet. For noen år sida jobba jeg med en iraner.Familien hans hadde rømt hit etter revolusjonen p.g.a. forfølgelse fordi de var sosialister og motstandere av det nye, ultar-religiøse regimet.Han sa han hadde rømt fra mullahene, men nå følte han at mullahene hadde fulgt etter ham.
Slik er det mange innvandrere som føler,og når de ser at alle de "seriøse" partiene flørter med islamistiske krefter,så veit de av egen erfaring hvilken vei høna sparker. Og dermed slutter de opp om det eneste partiet som aldri i verden kommer til å tillate en islamisering av det norske samfunnet.

android-rookie sa...

Hva legger du i begrepet "islamisering" av det norske samfunnet?

Jeg tror det er stor forskjell på å legge til rette for en del regler som muslimene følger, slik at det norske samfunnet er inkluderende for alle grupper i Norge, og "islamisere" Norge. Sistnevnte for meg er f.eks. at vi må bytte ut norsk lovsamling med Sharia, alle kvinner må gå med hijab osv.

Anonym sa...

I England er det lov med hijab i politiet. Og ikke lenge etter ble det gitt tillatelse til at muslimske trossamfunn skulle få ha sine "Sharia"-domstoler, dog kun til å dømme i sivil-rett.
Poenget er: Tillater man at minoriteter skal få innslag for skikk og rett fra sitt opprinnelsesland, I sitt nye "adopterte" land, så er ikke veien så fryktelig lang fra hijab i offentlige stillinger til mer lugubre aspekter. Jeg tipper at om ikke lenge kommer Englands sharia-domstoler til å også dømme i kriminalsaker, i hvert fall i de sakene som angår muslimer. Og på lang sikt,kanskje også ikke-muslimer? For ikke lenge siden ble den nederlandske politikeren som lagde filmen "Fitna" nektet innreise til UK,p.g.a. press fra et muslimsk medlem i underhuset,som truet med å mobilisere muslimer til massemønstring i gatene,hvis han slapp inn.
England er en døende hore,og vi ligger ikke langt etter. I mine øyne er alle hudfarger velkomne hit,men alt som lukter av religion,det være seg islam eller kristendom eller hva faen, får de holde på med i sin egen stue. Og ikke noe annet sted.

Anonym sa...

Lenge leve FRP, hipp hipp HURAHH.
Det er på tide å få lempet ut disse broiler
politikerne i regjeringen. Nå går det omsider opp for folk flest at venstresiden er de reelle
rasistene. De har vært flinke til å kamuflere venstre fasismen sin, men ikke flinke nok.
Man kan ikke styre et land med å delta i politisk korrekte middager med vin og tilbehør.
Noen må faktisk handle, for Jens og co. er handling noe vulgert og vederstyggelig som arbeider klassen driver med, selv er de blitt snobber som foretrekker dialog, hels frem til neste valg. Dette fungerer ikke lenger.

Anonym sa...

det frp mener er vel at integreringen må på plass før vi slipper inn flere innvandrere. det er vel ikke så dumt det??? dessuten sa vel aldri han fyren i artikkelen at han ville ha fullstednig innvadringsstopp??

android-rookie sa...

Jeg tror ikke frp vil slippe inn flere ikke-vestlige innvandrere i det hele tatt spør du meg. Jeg leste bare at Adnan Madesko ville ha innvandringsstopp og tolket det som et fullstendig stopp. Kan hende han mente noe annet.

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)