Mest populæret de siste 7 dagene


torsdag 26. mars 2009 |


Jan Thomas har dratt inn 750 000 NOK allerede!

Jeg registrerer meg at Jan Thomas har gitt ut en singel. Jeg er ikke særlig fan av Jan Thomas eller botox-leppa hans. Og ei heller at han, som mange andre tullekjendiser, kommer ut med en singel som får negler mot tavle til å høres ut som den mest vinduerlige musikk.

Men allerede nå har han solgt 25 000 singler - kjøpt av en eller annen riking vel å merke. Og med 30 kr per singel, er det altså 750 000 kr! Selv om jeg hadde syntes det er rimelig blåst å bruke pengene på en råtten singel fra J.T, så er jeg noe lettet over å lese at inntektene fra denne singelen går til den norske kreftforeningen. Jeg håper bare at all inntekt går til kreftforeningen - for rent musikkmessig burde ingen legge igjen et øre på denne singelen.

Men som har sier til VG:

- De har jo fullstendig misforstått. Jeg oppfordrer alle som har et behov for å kritisere, og dette tullet med å vurdere meg som en seriøs popartist, se heller på konseptet og tenk dere om hva dere selv kan gjøre (for kreftsaken), sier han.

Jeg lar han gå. For denne gang.

Oppdatering:J.T føler seg mobbet. Overskuddet fra salget derimot går visst uavkortet til kreftforeningen. Det er hyggelig at J.T bidrar til en slik sak, og vi får vel slutte å kritisere han for denne gang og se bort fra hans musikalske prestasjoner.

Bilde: Plateomslag av Christopher Mørch Husby

20 kommentarer:

Anonym sa...

Botox-leppe?
Man putter da ikke botox i leppa?!?! HAHA

Anonym sa...

"Botox-leppe?
Man putter da ikke botox i leppa?!?! HAHA"

Jo, man gjør nok det

Som om Jan-Thomas ikke var åleglatt nok har de airbrushet ham til barbie-standard på coveret også. Makan til uspiselig ego-sentrert fyr skal man lete lenge etter.

Anonym sa...

Vist putter man botox i leppene. Botox, silikon, restylan you name it.. Så spar latteren din til din egen uvitenhet.

Anonym sa...

Greit at inntektene går til Kreftforeningen, men hvorfor gir de ikke muligheten til noen andre som faktisk kan lage musikk til å komme i søkelyset, enn Jan Thomas? Idiotisk.. Han fortjener det ikke.

Roy Robin sa...

Jeg synes låten høres helt grei ut, litt for greit til å bli slaktet i VG og Dagbladet. Men så er det da også personen Jan Thomas, og ikke artisten, som blir kommentert.

Anonym sa...

Til Anonym som sa at JT ikke fortjener det.....

Tull og tøys, alle som gjør noe for kreftsaken fortjener oppmerksomhet. Jeg synes det JT gjør her er helt fantastisk!

You GO Jan Thomas, fortsett å være deg selv og fortsett å drite i janteloven!!!!

Anonym sa...

Please, ikke snakk om janteloven! Janteloven har ingenting med Jan Thomas å gjøre, en mann som ber kvinner om ikke å få barn fordi amminga ødelegger puppene, og som har botox i leppene. Han må kritiseres...

Anonym sa...

Han har vel aldri frarådet noen å få barn, det var vel heller at man ikke burde amme? Sangen var helt grei, og saken er helt topp! Her er det janteloven som har slått til igjen..

Anonym sa...

Greit at inntektene går til Kreftforeningen, men hvorfor gir de ikke muligheten til noen andre som faktisk kan lage musikk til å komme i søkelyset, enn Jan Thomas? Idiotisk.. Han fortjener det ikke.

Anonym sa...

JT! Jeg er stolt av deg :)

Anonym sa...

Hei, Anonym og GM, som vet så mye: Botox er nervegift, brukes for å lamme nervene så man ikke får rynker. Noe helt annet enn det man fyller leppene med, med andre ord.

Anonym sa...

Stå på, Jan Thomas! Deilig med mennesker som deg, som tør å gjøre det de vil. Håper du klarer å glede deg over at det finnes en hel haug med folk som bruker store deler av dagene sine på å irritere seg over deg. Så viktig er du altså for noen! Yes!

Anonym sa...

"Hei, Anonym og GM, som vet så mye: Botox er nervegift, brukes for å lamme nervene så man ikke får rynker. Noe helt annet enn det man fyller leppene med, med andre ord."

Hvis du skal svare på motargument, gjør litt research først:

http://www.antiagebotox.com/botox_for_lips.html
http://www.linkroll.com/botox/the-purpose-of-botox-injections-in-lips.php
http://skincare.lovetoknow.com/Botox_Injections_in_Lips

etc, etc...

Anonym sa...

jeg må jo flire litt..... av anmelderene. Ærlig talt.... her har dere gått av skaftet for å slakte en låt (eller var det personen), og så har dere ikke fått med dere det vesentlige...

Mitt første inntrykk av JT var plastikk og teflon... men han viser jo både engasjement for andre ting enn seg selv... og han ser jo ut til å ha både selvinsikt og selvironi. Man bør ikke skue hunden på hårene... selv ikke her ;)

Anonym sa...

Låta er slett ikke av de verste, så helslakten kunne de såkalte ekspertene spart seg for. Jeg kan komme på en god del sanger utgitt av folk fra diverse Idol- og talentkonkurranser som er verre enn akkurat denne, pluss enda flere (Annie med Chewing Gum er hundre ganger verre, den hersens Ketchupsangen fra Spania likeså). Jan Thomas er ingen sanger og vet det selv, men gjør dette til inntekt for Kreftforeningen, noe han fortjener honnør for. Og jeg har med tiden fått sansen for denne homsen etter å ha vært litt småskeptisk til raringen i begynnelsen da han dukket opp både her og der i media,- han fremstår som en festlig, flink, omtenksom og engasjert kar, botox eller ei. At jeg synes folk som tyr til botox ødelegger seg selv, er en annen sak. Men det er deres privatsak. :-)

Anonym sa...

Denne Thomas er ikke en MANN.
Han er en damete stakkar som har ødelagt manndommen sin.
Han er frekk og egosentrisk.
Og det nærmet seg pedofili når han traff denne ekle babyfacet Christian.

Han er direkte uren og svært motbydelig.
Og til og med gifter seg med en guttunge??

det er greit å si i fra hva man mener, og det gjør vi også andre om slike urene og motbydelige egosentriske folk som egentlig ikke brys seg det døyt om hva folk tror om ham

Roy Robin sa...

Her er Janteloven
1. Du skal ikke tro du er verd noe.
2. Du skal ikke tro du vet like mye som andre.
3. Du skal ikke tro du er like klok som andre.
4. Du skal ikke tro du duger til noe.
5. Du skal ikke ta deg selv og andre alvorlig og høytidelig.
6. Du skal ikke tro noen bryr seg om deg.
7. Du skal ikke tro du kan og vet noe som du kan dele med andre.

Det varmer mitt hjerte når jeg ser og hører Jan Thomas utfordrer denne tulleloven på alle punkter. Og det kreves en god del pågangsmot for å gjøre noe slikt. Jeg synes han rett og slett er tøff som tar denne kampen.

Anonym sa...

koffer kunne ikkje han rikingen gje alle die pengane direkte til kreftforeninga... det hadde blitt meir til dei... og ingen ve vell ha den cd en.... ?

Margit sa...

Fornuftig innlegg! Greit at man ikke liker mannen, det får være opp til hver enkelt, men han har selv sagt at han ikke ønsker noen karriere som musiker, dette er kun for veldedighetens (og sikkert litt pga pr) skyld:) Jeg personlig digger Jan Thomas, synes han er skikkelig tøff som går mot strømmen!

Og om folk liker sangen eller ikke; det bør vel strengt tatt få bli opp til dem, folk har forskjellig smak! :)

2ne sa...

Jan Thomas er ett kapittel for seg selv.
Er ikke noe fan av han som person. Men en ting skal Jan Thomas ha, og det er at han får til det han vil. Tjener fett i tillegg.

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)