Mest populæret de siste 7 dagene


torsdag 3. september 2009 |


Stakkars FrP !

Dagens nyhetsmedier melder at oppslutningen til FrP fortsatt synker, mens Høyre bysker frem med Erna i spissen. For å ha det klinkende klart, jeg stemmer heller på Høyre fremfor FrP, og helt klart Erna fremfor Siv! Vingle-Siv er helt klart lett match for Jern-Erna. For selv om begge er partier på Høyre-siden, har Høyre en mer genuin og profesjonell tilnærming på politiske saker enn FrP. Sistnevnte er og blir altfor populistisk. Så skal vi ha et regjeringsskifte, så kan jeg godt leve med Høyre, KrF og Venstre, men ikke FrP!

Rett skal jo være rett, og da skal også nevnes at AP gjør det rimelig dårlig på siste meningsmåling. Faktisk gjør de det dårligere enn FrP hva angår prosentpoeng. Jeg skjønner at flere blir provosert over at dette ikke trekkes frem, mens stakkars FrP blir dratt opp hele tiden!

Hvis det er en trøst, så var denne meningsmålingen basert på automatiske oppringning og bør tas med en klype salt. Spørs hvor mange som faktisk gadd å svare på dette. Det kan jo også tenkes (og håpes) at FrP-velgere var mer ivrig med å svare på dette for å vise sin oppslutning til FrP, mens AP-velgere ikke bryr seg noe særlig på grunn av de uansett "vet" at AP vil klare seg. Så inntil videre, ser det kanskje ut som FrP og Siv må jobbe enda hardere hvis de skal komme i regjeringen!

Relaterte artikler:
Frp stuper i Møre og Romsdal
Krever at Siv beklager lommemannen-uttalelse
Fire av ti mener hun har vært god

3 kommentarer:

Anonym sa...

>For selv om begge er partier på Høyre-siden, har Høyre en mer genuin og profesjonell tilnærming på politiske saker enn FrP. Sistnevnte er og blir altfor populistisk.

En papegøye kunne sagt det samme. Men en påstand blir ikke sann fordi en gjentas mange ganger.

Gang på gang gjentas påstanden om at Frp er populistisk, men aldri ser man noen backe opp påstanden med noe konkret som en undersøkelse som viser at Frp vingler mer eller er mer populistiske enn andre partier.

Så spør deg selv, kan du gå god for påstanden. Er det noe du faktisk vet. Eller gjentar du bare det du har hørt andre påstå, som en annen papegøye?

Anonym sa...

Nettopp. Jeg er så lei av alle som kritiserer Frp bare fordi dette er noe man må gjøre fordi andre gjør det, uten å begrunne det i noen konkret. Det er i enkelite kretser opplest og vedtatt at Frp skal kritiseres, om det så bare er for kritikkens skyld...

Anonym sa...

En påstand blir absolutt ikke sann fordi man gjentar den mange ganger, med det er jo med god grunn at en påstand eller teori gjentas flere ganger.

FrP er og blir for "ekstreme" i tankegangen. Er enig med bloggskriver at selv om Høyre er nærme FrP, er førstnevnte mye mer troverdige!

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)