Mest populæret de siste 7 dagene


onsdag 16. september 2009 |


Noen som fortsatt tror at Tjostolv Moland og Joshua French er uskyldige?

Som mange andre blogger, kommenterete Nedskrevet denne saken for ikke å så lenge siden. Nå begynner det å dukke opp informasjon, diverse videoer og bekjente av disse to opp i media som gir oss et klarer bilde av disse to. Det siste er altså denne videoen der de trener opp leiesoldater og behandler dem som dritt. Man får opp øynene når man ser French og Moland i en annen setting og ikke som to vestlige stakkarer fanget av grådige afrikanere i Kongo-Bongo-land.

Da disse gutta fikk dødsdom for noen dager siden, var det mange naive nordmenn som satt her trygt i stolen og skrek om hvor lite Norge gjorde for å få disse guttene hjem. Rettsaken var jo en farse, men hvis det er fortsatt er tullinger som sitter i godstolen og komme med pisspreik om at disse guttene er uskyldige, så foreslår jeg at de kler seg nakne og hopper i havet.

"Dette var trening av skuespillere vi skulle bruke til eventene vi planla. De skulle få godt betalt, og vi måtte trene dem så vi visste de kunne opptre realistisk" - Moland

At man trener skuespillere på denne måten, med spark i hodet blant annet er virkelig virkelighetsfjernt.

Uskyldige nordmenn? Neppe.

VG
Dagbladet

9 kommentarer:

Echo Two-One sa...

Who are you to judge??

If you train soldiers or players by their own will, are you then a killer?
Are you automaticly a murderer if you learn anybody to find their mental and physical edge?

Please comment things you know anything about. I'm tired of listening to sofa-sitting wiseacre!!
This is nothing to what the toughest soldiers in the world do through their training to make sure they could get through wathever they could meet out there in the wild world.
And you wouldn't survive a minute..
Scrawny whiners..

Anonym sa...

Den videoen er ikke brutal, kun hard trening.. Til og med i forsvaret har man sett hardere trening enn det som ble vist i videoen. Tipper det mest dramatiske som har skjedd i livet ditt er at du har fått en teskje for mye sukker i teen din....... Fy faen for en ubrukelig blog, om de ble trent for å bli soldater eller skuespillere vet vi ikke om de snakker sant om, sannsynligvis ikke... Men det har lite sammenheng med mordet på taxi-sjåføren.

Det er mangel på både bevis og motiv i saken, kanskje det ville vært mulig å fått ut av materialene før apene med svette hender klasset rundt på bevismaterialet uten plastikk. Om dette hadde skjedd et annet sted i verden er jeg sikker på at de kunne blitt bevist skyldige/uskyldige innen kort tid.

Tror alle bevisene som fantes nå er trasket over av 100 elefanter og håndsvette fra 100 aper.

Anonym sa...

menneskerettighetserklæringens artikkel 11, punkt 1:

«Enhver som er anklaget for en straffbar handling har rett til å bli ansett som uskyldig til det er bevist ved offentlig domstolsbehandling, hvor han har hatt alle de garantier som er nødvendig for hans forsvar, at han er skyldig etter loven.» Dette handler om drapet på taxi-sjåføren, ikke om alle løgnende og tabbene gjort av Moland of French.

Anonym sa...

Ja! Hva har alle de andre tingene med saken om de drepte sjåføren å gjøre! Karakterbevis? Mulig de to har mange svin på skogen, men JEG tror fortsatt at de er uskyldige når det gjelder mordsaken. "Fifi" hvordan folk glemmer at det var 4(!) passasjerer....men bare de to hvite fra et rikt land satt anklagd i den rettsalen mens de to andre var vitner...hvordan gikk DET til?!

Crister sa...

Dette bekrefter jo bare at de to gutta faktisk er de militæridiotene vi hele tiden har trodd at de er. Enhver med en viss kunnskap om militæret vet at dette ikke er langt fra noen av de hardeste øvelsene enkelte rekrutter må igjennom.

Det at de er som norske offiserer flest, dvs. håpløse, tilsier da på ingen måte at de er drapsmenn.

Sørg for å skaffe deg litt kunnskap før du roper ut om hvem som er skyldige eller ikke.

Anonym sa...

Anonym #1: "Det er mangel på både bevis og motiv i saken, kanskje det ville vært mulig å fått ut av materialene før apene med svette hender klasset rundt på bevismaterialet uten plastikk. Om dette hadde skjedd et annet sted i verden er jeg sikker på at de kunne blitt bevist skyldige/uskyldige innen kort tid.

Tror alle bevisene som fantes nå er trasket over av 100 elefanter og håndsvette fra 100 aper."

Det er ikke rart at man vil være anonym når kongolesere kalles aper.

Virkeligheten er jo at det er hvite mennesker som i århundrer har påtvunget de forskjellige folkegruppene i Kongo (og en rekke andre steder) regimer som har drept og plyndra.

Og nei, vi er ikke sikre på at disse to norske "gutta på tur" (for ikke å si bærtur) drepte sjåføren sin. Men at de er to uskyldigheter ... nei.

Sørgelig at Telemarkbataljonen ikke er i stand til å sile ut sånne.

JDD sa...

Skyldige? Kanskje, ikke lett å si.

Idioter? Definitivt

Anonym sa...

"menneskerettighetserklæringens artikkel 11, punkt 1:"


Noen her er veldig flinke til å rope om menneskeretigheter, i Norge er man skyldig til det motsate er bevist. Hvorfor rope om menneskeretigheter når Norge ikke har respekt for det samme?

De to er skyldige som bare det, kaldblodige mordere.

Espen sa...

Det her er som Furuholmen sa, ganske elementært. Blir du skutt med hagle inni en bil,dvs på kloss hold, to-tre ganger, er det ganske åpenbart at du har blitt nettopp det.
Bildene av den avdøde sjåføren levner liten tvil om at han ikke ble skutt med hagle. Aktoratet hevder drapsvåpenet var guttas hagle.
Så kan man jo trekke konklusjonen selv, og lure på hvorfor media trekker fram andre,og i denne sammenheng, urelevante historier..

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)