Mest populæret de siste 7 dagene


torsdag 18. juni 2009 |


Ukens useriøse: Udugelige ungjenter!

Jeg tror ikke mennesker er dummere nå enn før i tiden. Men uheldigvis for de dumme og heldigvis for oss andre, så sprer idiotien folk driver med seg i lysets hastighet nå om dagen. Og man kan jo takke verdensveven for det.

Ukens 1. useriøse: Tatoveringsblemma

Dette må helt klart være én av de få jentene som våknet opp og bokstavelig talt så stjerner. På ansiktet sitt. 56 av dem. Dette er neppe kult når du er 18 år, og har hele livet ditt foran deg. Jenta skylder på tatovøren, den ganske så tatoverte Rouslan Toumaniantz, men jeg tviler sterkt på at språkproblemer gjorde at jente endte opp med å få 56 stjerner istedet for 3. Dette skjedde ikke et uhell, da det er ganske klart at du må ha en umenneskelig høy smerteterskel for å ligge og småsnorke når en tatovør går løs på trynet ditt med en nål.



Ukens 2.useriøse: Kokainsmulgerinner

Dette er jo egentlig ikke helt useriøst. Litt seriøst er det at bander utnytter jenter til å frakte kokain og alskens ulovlige midler. Men hei, kan man ikke kalle disse jentene dumme når de går med å frakte dop for bytte mot en ferie?

Utenom det faktum at jenetene er generelt blåste i hodet, stusset jeg på noe annet. Det nevnes i artikkelen på Dagbladet at de skulle smugle 10 flasker med flytende kokain mot en ferie. For det første; det er en viss sannsynlighet for at man blir vinket inn for tollsjekk sånn generelt. I tillegg, når tollen åpner koffertene og finner 10 flasker rom, så er løpet allerede kjørt (dvs, du har 9 liter for mye). Så det at man i det hele tatt prøver å få inn 10 flasker med alkohol (tilsynelatende) virker for meg som en skrøpelig utgangspunkt for å smugle inn kokain over landegrenser. Blir du ikke busta for kokain, så blir du jo søren meg tatt for "alkoholen"?

For å si det slik, jeg syns ikke særlig synd på disse jentene hvis de frivillig har sagt ja til å få en ferie mot å smugle kokain! Det antar jeg de fleste dødelige er enige i...?

Relaterte artikler:
Løy om å ha sovnet hos tatovøren (VG)
Frykter kokainsiktet skal flykte til smuglerdømt søster (VG)

25 kommentarer:

Anonym sa...

Ho tatoveringsjenta lagde jo dette rabalderet ETTER at faren hadde sett trynet. Så dette er jo bare ren idioti fra hennes side som du sier.. haha, jævla tulling! :D

Anonym sa...

Heller kokain enn alkohol sier nå jeg bare men...

Anonym sa...

KVIFOR SKAL ALLTIDS JENER UNNSKYLDES?
Dersom jenter kjem ut for noko så skal nyhetsmedia alltid skrive om jenter som blir utnytta.
Kvifor ikkje skrive sanninga. Det er stokk dumme jenter som er villig til å gjere kriminelle handlingar for eigen vinnings skyld. I dette tifellet narkosmugling for ein gratis ferie.

Men det er vel noko i det gamle ordtaket: Om ein gutt viser seg naken for ei jente, er han blottar. Om jenta viser seg naken for ein gutt er gutten kikkar.

Anonym sa...

Ingen seriøse tatooshapper tatoverer over snippen eller nedenfor håndleddet.Dette var en uskreven lov i mange år.

Anonym sa...

Ukens 3.useriøse: Hun dama som dro med seg bensinpumpa her en dag og lurte på om hun burde få erstatning for skader på bilen, alvorlig talt, kan noen av dere tenke dere en MANN som vil kreve noe slikt?

At jenter (to i følge) brukes som kurerer, er bevisst taktikk fra smuglerligaene. Men som andre er inne på her, hva har det seg at det generelt er jenter som er så hakka, peise, stokke dumme? Noen kjempekuule Adidas(!)-vesker? Gratis ferietur mot å ta med 10 (!!) flasker med et ukjent stoff gjennom tollen ? Og dette er en forklaring som skal holde i retten?? De Brasil-jentene visste utmerket godt hva de hadde i kofferten, men de tenkte at de er da så søte at de ikke blir stoppet i tollen. De bør jo få sikring i tillegg til fengelsstraff

Anonym sa...

Det provoserer meg noe vanvittig at disse "ungjentene" blir fremstillt som "utnyttet" og "offer". Hadde det vaert gutter i samme alder hadde det aldrig vaert et tema.
Få fengslet disse kriminelle svina! Lenge! De vet definitivt hva de er med på.

Anonym sa...

Med den smerteterkelen kan den stjerne tatoverte bli surrogatmor til en haug med unger. Klart hun visste det!
Det samme gjelder for smuglingen. Alle merker en betydlig overvekt. Trodde de virkelig de fikk gratisferie til 30-40.000 for å ta med seg 10 liter rom??? Tror ikke det nei.
Jentene som er fengslet i Bolivia hadde over 22 kilo MER bagasje på hjemturen. OG DET MERKET DE LIKSOM IKKE?????????????? Hvor dumme tror de resten av verden er som skal tro den historien!

Anonym sa...

Ikke tale om at hun har sovnet, og tatovøren snakker utmerket engelsk, så jeg tror ikke på språkproblemer og misforståelser. Det er typisk hyperaktivt/manisk/tåpelig innfall av dustejente i tenårene, og så angrer hun etterpå og skylder på tatovøren. Man betaler mer jo mer man tatoveres, og 56 stjerner koster mer enn 3. Den historien hennes får hun dra lenger på landet med. I tillegg har et vitne bekreftet hans versjon; Hun var våken hele tiden og kikket seg i speilet mange ganger. Han har vært grei og tilbudt å betale halvparten av utgiftene for fjerning av det, og hun burde være storfornøyd.

Anonym sa...

De tror nok at vi er ganske dumme ja. Brune fine bein på de "norske" jentene, forresten.

Anonym sa...

Jeg må si jeg reagerer veldig på "jentene som blir utnyttet" jf. media om "jentene."

Her går man over lik og begår kriminelle handlinger. Selv om beløpet kurerene får kanskje er relativt lavt, i forhold til innkomstene til de som arrangerer hele sullamitten (som tjener millioner), så har det ingen relevans.

Når media er på lag med disse kriminelle "jentene sine" er det noe alvorlig galt i samfunnet.

Jeg er enig i substansen til kommentar nr. 3 og 7.



Mvh

Kvinne, 30 år.

Anonym sa...

Disse "stakkars" damene er bare noen kyniske kriminelle svin som ikke gidder aa jobbe, og derfor heller kombinerer ferie og lett-tjente penger, uten en tanke for all den skade de forvolder. Saanne mennesker er det knapt nok haap for. Tvers gjennom mentalt fordervede og samfunnet burde beskyttes mot dem. La dem rotne i fengsel.

Erik, 43

Anonym sa...

De ble fristet, tenkte ikke særlig langt og ble tatt. Den som er med på leken må tåle steken.

Anonym sa...

De skjønner nok hva de driver med, ingen gir bort en dyr feriereise gratis i dag inkludert feriepenger. Nei la dem sitte og råtne nede der de er ikke noen vits å bruke penger på disse idiotisk dumme nauta

Monica sa...

LOL jeg ler så jeg griner. Ahhhh, TAKK for at du skrev dette - sånn at jeg selv slapp å være så mektig frustrert over hvor TETT disse to sakene er.

Anonym sa...

Synd for damene, de er jo ikke voldtektforbrytere heller akkurat...

Anonym sa...

...og hvis dette hadde dreid seg om menn hadde man da sagt dumme stut, la dem raatne? For noen holdninger!

Anonym sa...

Nei vet du hva, ingen hadde vel sett annerledes på det om det hadde vært en mann! Tror ikke de fleste er så tette i hodet. "For noen holdninger" skriver anonym, hvilke holdninger sikter du til?
Jeg og flere med meg ser ikke forskjell på jenter/damer/gutter eller menn i slike tilfeller, har du ikke fått med deg at de aller fleste oppegående menneskene ikke er ute etter "å ta" mannen.
Get a life man!!

android-rookie sa...

Jeg må si meg enig med mange her at jentene (i narkosaken) blir fremstilt i større grad som "offer" enn det situasjonen skull tilsi. Ser jo ut som de frivillig har sagt ja til å gjøre dette.

Anonym sa...

Til siste "Anonym", som innleder med "Nei vet du hva, ingen hadde vel sett annerledes på det om det hadde vært en mann!". Hvilken verden lever du i? Det ER vitterlig slik at jenter/kvinner blir fremstilt som offer og utnyttet med en gang de har gjort noe dustete, mens menn mer eller mindre konsekvent fremstilles mer pragmatisk. Ta for eksempel den norske mannen i 20-årene som ble tatt med 3 kg narkotika i Australia og kommentarene i kjølvannet av saken. INGEN snakket om "den stakkars ungutten" som var blitt "utnyttet" av kyniske bakmenn.
Norske kvinner vil vaere menn, da får de jammen meg vaere "mandige" nok til å stå for egne handlinger også!

Mann, 34, England

Anonym sa...

Jeg står for det jeg skrev tidligere. Det er ikke folk som tegner forskjellige bilder av "offer" eller skyldig i slike saker, det er det media som gjør. De aller fleste med normalt innhold mellom ørene er ikke så naive at de ikke ser at fremstillingen ofte er forskjellig. Det betyr ikke dermed at voksne normale folk som har noen år på baken svelger krok, søkke og line. Vi kan tenke selv.
Sjekk heller hvem som forfatter fremstillingen i avisen (journalisten), det er dit man burde henvende seg med misnøyen over en fremstilling av saken.

Anonym sa...

jaså en uskreven regel om tattos? javel den var flott, :) dust.

jan sa...

"..og hvis dette hadde dreid seg om menn hadde man da sagt dumme stut, la dem raatne? For noen holdninger!"

Har du noen gang sett gutter grine på nesen fordi tatovøren peppra tryne deres med 100 stjerner og en stor sol?

Har du noen gang sett gutter skylde på "vi visste ingenting" når de har blitt tatt i tollen? Eller i det hele tatt, påspandert "smugleturer"?

Eller kreve erstatning fra utestedet fordi de falt og kuttet seg på et glass...fordi utestedet hadde GLASS istede for plastikkglass?


Nei, du har ikke det...og det er en grunn til det

Anonym sa...

Ti Jan,
nei, jeg har ikke sett det, men det jeg vil frem til er at jenter PRØVER seg på offerrollen, det er ikke det samme som at publikum TROR på at de er mer offer enn et hankjønn i samme situasjon.
Derfor mener jeg at skylden bør legger mer på media som fremstiller disse jentene i offerrollen fremfor å gi et objektivt bilde av hendelsesforløpet.
Noen er ukritiske når de får servert historien av media, men som du sikkert har fått med deg er det ingen i denne bloggen i allefall som tror på disse jentenekene.

Anonym sa...

Det er jo ganske pent egentlig, men kanskje ikke helt rette stedet å ha tatoveringen. Men gjort er gjort. Det må jo ha tatt noen timer å få det gjort og tatovøren gjorde det meget pent. Han er jo selv tatovert og mere til over hele kroppen og ser ut som et monster selv. Man kan ikke bare angre etterpå og si at det ble litt mere enn hun hadde forestilt seg. Å juge overfor faren at hun sovnet er bare helt ut av hva som er mulig. Da må hun ha vært sterkt neddopet og ikke visst hva som foregikk rundt henne i timesvis. Hun har tross villet dette selv, men angret veldig på det etterpå.

Busey sa...

FOr en KROPP hun narkosmuglerjenta har!!
Håper hun har masse deilig jentekos i fengsel!

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)