Mest populæret de siste 7 dagene


fredag 22. mai 2009 |


Islamisering. Hvor da FrP?

Siv Jensen høster kanskje trampeklapp av hennes likesinnende under FrPs landsmøte. Men fortsatt ser jeg ikke hvor FrP, og Siv Jensen, vil med å si at radikal islam må bekjempes. Jeg kan skjønne at all for radikalisme er farlig, og at det også finnes islamsk radikalisme. Men utenom FrP er det få som klarer å se at Norge har blitt (snik-)islamisert og at dette er et stort problem her. Vi må visst leve i en helt annen verden. Ja, det kommer innvandrere til Norge som har Islam som sin tro, men betyr det at Norge blir snikislamisert? Og jeg syns Norges rolle i Afghanistan overdrives særdeles mye når hun sier at "norske soldater i Afghanistan sørger for vår sikkerhet her i Norge". Men jeg er glad hun setter fokus på kvinnekampen, og ikke innvandringspolitikken. Men lurer på hvor lenge det varer nå som FrP gikk ned noen prosent-poeng på siste meningsmåling.

Utenom FrPs frykt for Islam, så er også NorgesPatriotene med Øyvind Heian i spissen og resten av "islam-haterne" opptatt med å ødelegge en markering mot Islamhets idag. Disse tar vel det hele mye lenger enn FrP må det presiseres. Jeg er ikke i tvil om at disse er både rasister og nazister, der de heller ikke har peil på forskjellen mellom begrepet Islam og innvandring. Jeg er derimot enig i at det er ytringsfrihet i Norge, hvilket betyr at de skal få slippe å bli møtt med vold for deres meninger. Og benyttes det vold, så må folk straffes uansett hva man støtter.

Men det er synd det finnes idioter som tror at Islam er det samme som taliban og kvinnemishandlere, og at alle muslimer i Norge representerer dette. Hvor mye hjernekapasitet har man egentlig da? Det er jo helt legitimt å hate radikalisme, deriblant islamsk radikalisme, men for meg virker det som de fleste som hater Islam og tror Norge har blitt islamisert, lever i en boble og må ta en reality-check.

Relaterte artikler:
http://www.dagbladet.no/2009/05/23/nyheter/islamisme/innenriks/demonstrasjon/6357477/

11 kommentarer:

Anonym sa...

Go Siv Jensen!

Anonym sa...

Islamisering, hvor da?

Hvor bor du egentlig? Ta deg en tur på Grønland, Tøyen, enkelte deler av Grunerløkka, eller gå oppover Storgaten så får du svar på spørsmålet. Kvinner med hijab overalt; noen av dem er ikke engang i skolepliktig alder. Og ikke spør hva det har med radikal islam å gjøre. DET, min kjære blogger, er radikal islam. Før den islamske revolusjonen i Iran gikk flertallet av muslimske kvinner uten hijab.

Anonym sa...

Hva kan man forvente av en blogger som sprer propaganda mot FRP? Er jo åpenbart att man ved en slik vinkling ikke kan gjøre noe annet.
Er det noen som trenger en reality check, så er det du kjære blogger. Dette med islam, er det rart att folk blir kritiske til religionen når det man hele tiden hører går mot det negative? Påstår du att denne religionen ikke er kvinnefiendtlig, så er det vel ikke mere å si om den saken. En tur i Oslo`s gater sier vel det meste.

android-rookie sa...

Anonym1:Jeg har vært på Grønland og alle de andre stedene du nevner. Er der ofte. Ja jeg ser kvinner med hijab. Og poenget med det er..? Er dette liksom "islamiseringen"?

Anonym2:Jeg tror ikke det er religionen, men hvordan grupper av mennesker tolker religionen. Det er derfor man må være forsiktig med å generalisere.

Anonym sa...

Ikke alle muslimer er terorister.
Men alle terorister er muslimer.

Anonym sa...

Jeg er ikke blant dem som tror alle muslimer er Talibanere og kvinnemishandlere o.s.v., MEN: Da våre nye landsmenn, godt flankert av våre hjemmegrodde raddiser, jagde vekk han der Norgespatrioten i dag, så skjedde det under en uuttalt trussel om vold. Han måtte stikke, ellers ville han blitt banket opp, rett og slett. Med andre ord; De sensurerte ham, nektet ham hans ytringsfrihet.
DET er totalitarianisme, og med den oppførselen bekreftet de egentlig bare poenget hans.

Anonym sa...

Den erfaringen jeg har med muslimer er at de virkelig ønsker å dominere. De truer seg frem om de ikke får viljen sin. De er respektløse og direkte ufine. Det er erfaringene jeg har, både i arbeidslivet og ellers. Siden jeg tydeligvis ser en annen virkelighet enn deg, betyr det da at jeg er sneversynt idiot? Vil du virkelig spasere ut på såpass glatt is?

Se på politimannen i Athen som rev i stykker en Koran, da har vi en fin gjeng unge menn som hiver stein og demonstrerer på flekken. Se hvordan meningsmotstanderne i forhold til AR blir overfalt i Oslo i dag. Det er unntak, men de er jommen få. Jeg opplever muslimer i Norge som intolerante ovenfor nordmenn og vestlig kultur.

Hvorfor går jentene med hijab? Hvorfor ser du aldri muslimske jenter med norske gutter som kjærester, men ofte omvendt? I mange islamske land lærer man fra tidlig alder i moskeen at vestlig kultur er uten verdighet på noe vis. De lærer å vise høflighet mot gjester, også vantro, men det skal likevel ikke være tvil om vantros stilling i forhold til troende. Og slik oppfører de seg her. Og du er blant de som kjemper for at de skal fortsette med det. Det opprører mange av oss.

Når vi som ser det slik da kalles rasister og skal ties ved å fordummes... Vel, da kommer debatten til å kveles og aggresjonen til å øke.

Anonym sa...

Muslimer bør ta inn over seg det faktum at de er gjenstand for diskusjon hele tiden. Ser man på innvandringen i Norge, ser vi at det har kommer mennesker fra hele verden og med mange religiøse bakgrunner. Hvorfor er det da kun islam som diskuteres? Hvorfor spør ikke muslimer seg selv hvorfor mange setter spørsmålstegn ved Islam? Ser ikke muslimer at de har en tro som er politisk, som ingen "vestlige" kan identifisere seg med?

Jeg anbefaler alle (og spesielt muslimer) å lese boken "men størst av alt er friheten". Muslimer må lære seg å ta kritikk. Dere trenger en modernisering av religionen deres, slik at dere kan leve med samfunnet som det er idag. Dere er ikke ofre.

Det er ikke rom til praktisering av politisk islam i vesten. Siste eksempelet fra Athen viser deres ståsted. Reaksjonene deres henger ikke på greip i det hele tatt.

Det er på tide at dere tar et internt oppgjør med drittkulturen i religionen deres.

Bruk India og Pakistan som eksempler. Begge tidligere britiske kolonier. India er verdens største demokrati. Landet har hatt en flott fremgang de siste tiårene. Hvor er Pakistan? Snart kjørt i grøfta pga fanatiske muslimer.

Tomas sa...

Kjære FrP tilhenger. "Ta deg en tur til Grønland"-argumenetet er så oppbrukt at jeg nesten blir litt kvalm. Jeg bor selv på østkanten i Oslo og kan vanskelig se at det at det bor utlendinger der hjemler noe som helst av argumentasjon. Men det er heller ikke hovedpoenget med dette innlegget. Dette er en oppfordring til en del av dere som tar dere tid til å debattere om å bli litt mer saklig.

Her er et eksempel på hvordan man kan argumentere for at innvandring er godt for Norge:

1. Leder i Statistisk Sentralbyrå så seg forleden nødt til å gå ut og påpeke at A: at andelen muslimer blant Norges innvandrere er relativt liten og B: at innvandrere av muslimsk bakgrunn vil utgjøre en forsvinnende liten del av landets befolkning som helhet selv i 2050

2. Ny forskning fra UiO viser at innvandrere er mindre uføretrygdede enn nordmenn dersom de måles på like villkår

3. Studentlistene ved landets utdanningsinstitusjoner viser at etterkommere av innvandrere utdanner seg mer enn sine norske jevnaldrende

4. Grunnleggende økonomisk teori viser at innvandring er uomtvistelig nødvendig for at norsk økonomi skal kunne fortsette å vokse (eller holde seg der den er for den saks skyld)

Er du ikke i stand til å tilbakevise denne argumentasjonen på en troverdig måte finnes det rom for å endre mening. Kan du komme med andre, og bedre, argumenter - samtidig som du forklarer hvorfor den ovenfor nevnte ikke er viktig - lover jeg å oppriktig vurdere mitt standpunkt.

Er du i tillegg i stand til å svare på dette uten å kalle noen IDIOT, TOSK, åndssnobb eller virkelighetsfjern er det et pluss.

Lykke til!

Tomas sa...

"Ikke alle muslimer er terorister.
Men alle terorister er muslimer."

skrev anonym.

Jeg antar det ikke vil føre noesteds hen å påpeke at det er feil, så du kan jo finne det ut selv ved å google ordet terrorist.

Send kriminelle innvandrere HJEM! sa...

"Jeg er ikke i tvil om at disse er både rasister og nazister, der de heller ikke har peil på forskjellen mellom begrepet Islam og innvandring."

Og du har ikke peiling på forskjellen på rase og religion..

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)