Mest populæret de siste 7 dagene


mandag 20. april 2009 |


Norskpakistansk parti var vel ikke det vi trengte nå?

Jeg registrerer at norsk-pakistaneren Ghufoor Butt har startet et parti for innvandrere, kalt Independent Labour Party. Det var vel egentlig det siste vi trengte nå i denne stund, når diverse integreringsspørsmål er på dagsordnen. Hva kan denne tidligere filmstjernen, med en noe avdanket klestil utrette?

ILP er svært uheldig sett i integreringsøyemed og i praksis ser jeg egentlig ikke hvilken funksjon de skal tjene. Jeg tviler også på at de slår gjennom her på noen som helst måte. Jeg håper og tror at det er neppe mye støtte å hente fra majoriteten i det norskpakistanske miljøet, og ellers fra andre innvandrermiljøer. Så jeg er nok vel 100% enig med Lae.

Men; selv om ILP er noe useriøse greier, så må vel Butt få lov til å opprette et parti når det finnes partier som NorgesPatriotene?

52 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er bare starten. Selv om han skruen her neppe får det til så er det bare starten. Hvis en gjeng innvandrere virkelig klarer å starte et parti som blir populært, så kan Oslo plutselig ha et pakistansk bystyre... Og om få 10-år har vi muslims flertall på Stortinget. Grøss.

Anonym sa...

Hjelpe meg. Tror du virkelig på det du skriver?

Sondre sa...

Ett muslimsk flertall på stortinget går ikke ann for i de norske lover står det egentlig at alle politikere på Stortinget skal være Protestansk kristen...

Joatle sa...

"Ett muslimsk flertall på stortinget går ikke ann for i de norske lover står det egentlig at alle politikere på Stortinget skal være Protestansk kristen..."

Og når brydde noen seg om det?
Alt for å blidgjøre de som truer med vold hvis de ikke får det som de vil..

Anonym sa...

Det er faktiskt VELDIG betryggende å lese det Sondre, Takk for at du opplyser akkurat den settning der.
Som bekymret Oslo-beboer har jeg allerede begynt å se etter nye steder å bo, nettopp kun fordi innvanderingen i Oslo er latterlig høy og destruktiv for byen og norges kultur.

Anonym sa...

Jeg bare lurer på hvor lenge vi skal høre at dette ikke er noe problem. Takk skal dere ha, alle som har styrt landet dit vi er, og som fortsetter å styre rett mot helvete.

Anonym sa...

Hipp Hurra....
Endelig blir det mulighet til å få innført sharialover i Norge sånn at skurker og gjengmedlemmer får straff som svir.
Hva med offentlig pisking på Bislett?
Jeg kjøper popcorn og cola og kaster meg på første buss for å få det med meg.
Husk: Dette partiet vil på sikt få så mange stemmer at Ap kommer til å komme krypende for å prøve å få være med dem i regjering.

Anonym sa...

når det blir offentlig, så vil jo alle se at arbeiderpartimedlemmer alltid har blitt pisket med presisjon, da det er ei kløft somviser det med et brunt senter der hvor kula har truffet best

Angie sa...

Jeg blir så provosert av å lese om dette partiet som jo skal fremme pakistanernes og muslimenes interesser i Norge, NORGE! Og foreslå at imamer skal lønnes statlig? Han Butt er lite frekk! Hva med det ILP skal bidra med for Norge og det norske samfunn? Det hadde vært fint å lese litt mer om.

Anonym sa...

De vil jo ikke ha noe med Norge å gjøre Angie.
De vil ta over norge, gjøre det om til en stinkende burka stat som henretter folk regelmessig offentlig og menn styrer som aldri før.

Eksempel? Se Pakistan - Iran og diverse andre land som "styres" av disse svina og deres latterlige religion.

Anonym sa...

Når Norge er tappet for ressurser og er ødelagt akkurat som nettopp Pakistan og andre lignende sølepytt-land, så beveger disse seg videre.
Neste stopp , sikkert sverige.

Parasitt spray anyone?

Anonym sa...

just stop them easely, when theyre hands reaches the top, make it slip the grap on theire hands, and you know where to find them, just in the bottom of the hill

Anonym sa...

Jeg er etnisk norsk og jeg synes disse fortjener en sjanse. Jeg har brukt å stemme SV før men de synes jeg sviktet i miljødebatten så da får vi se hva dette partiet har på dagsorden

Anonym sa...

hvis ikke det norske folk nå snart begynner å forstå at det er ikke de som trenger beskyttelse som komme.!! de som trenger de er tilbake i ruinene av det som en gang var. dette er økonomiske flyktninger med spekulative hensikter som å få barna sendt hit for en såkallt reunion senere.

Anonym sa...

saken er meget enkel: send penger til humanitære organisjasjoner som er organisert fra Norge, og send for all del ikke penger til diktatorer som legger gull i allt de tar i.
1000,- kr her er 10000 der, så hjelp de der hvor de hører hjemm og ogå ønsker sin tilhørighet, men slå ned på de som motarbeider disse planer

Leolo sa...

Blir spennende å se hvordan et parti som kun virker tiltalende på høyrekonservative invandrere av pakistansk opprinnelse skaffer seg flertall i Oslo bystyre. Skjønner at mange er redde og frustrerte...knis.

Anonym sa...

Anonym som et etnisk norsk og syns disse skal få en sjangse!
Jeg skal love deg det ikke er dagsorden når Nordmenn må kle seg i rambo-uniform og faktisk KRIGE seg inn i Oslo for å få tilbake makta over Norge, og jeg skal jaggu ikke bo i norge lenger etter de innfører en fordømt burka drakt på kjerringa mi. da skal jeg lett bli kriminell.

wake up sa...

Alvorlig advarsel til normann.
Wake up NOW naive normann ,tommarow is to late . kreft svuls er ikke smittsome ,men islam er et slag kerft svuls og andre svært dødlige viruser feks. Aids , pest osv. å kan spre og smitte folk som er lett lurt gang på gang ,efektiv og langsomt.
Alle patriott normann må stå sammen å kjempe hardt mot terrorism islam og la dem ikke vokse mer så fort så mulig islam og real muslim er svært og utrolig frekk og kreve mer og mer etter at de får støtte .
Han Ghafoor Butt er en frekk lyver og skamløs og har absolut ingen respekt til menneskerett ,les og hør ham med klok hjerne ,da fostår man at han er et respektløs lyver.dette er islam studie .

Anonym sa...

du skjønner jeg med har allerede innført lett kriminlaitet i mitt lille hode

Indian sa...

Jeg er innvandrer selv....kom et år eller to før Bollywood Butt. Aldri i verden ville jeg stemme for denne tullingen.

Marcus sa...

FÅ DE SVINA UT AV LANDET! DET KAN STYRE I SITT EGET! EN GJENG MED MÅSADOTTER HELE GJENGEN! FYSJ!

Anonym sa...

Kommer disse folka i regjering så er borgerkrig den eneste veien å gå.

Anonym sa...

med en slik innstilling er du ikke invandrer, men en av oss. DU er EN AV OSS

Anonym sa...

Borgerkrig?
Jeg er allerede på flyttefot ut av landet eller i det minste til nordnorge om dette politiske partiet kommer seg inn på stortinget

Anonym sa...

det blir da snart flere turer til måne eller mars, og så lenge de tror det er liv der så fyll nå opp kapselen med fyllmasse og send dem hvor de kan krige å slåss med våpen de ikke finner

android-rookie sa...

Mange useriøse kommentarer her, samt mye ubegrunnet frykt. Som Leolo skriver; hvordan kan man ta dette seriøst? Selv for innvandrere ser jeg ikke at dette partiet er av interesse. Nazipatriotene kan opprette parti, men det kan ikke en med innvandringsbakgrunn? Uansett om begge ting er tåpelig...

Jeg tror en del personer går rundt og tror at personer med innvandringsbakgrunn kommer hit kun for å endre Norge til et annet muslimsk land eller noe lignende. Da trenger dere en reality check!

Anonym sa...

God Ide!
Muslimene er jo perfekt eksperiment objekter til å sende til mars... De tror jo trossalt mer på Allah enn lover her i verden, så da lar vel ikke Allah dem dø der på Mars.. send dem av gårde!

Indian sa...

Jeg ble utestengt fra VGD fordi jeg omtalte disse voldelige asylsøkere som sjølutnevte ferievikarer for hu Siv Jensen....som drev aktiv stemmesanking for Frp.

eivind sa...

Er helt utrolig dette! Han odelegger her sykt mye for en hel gruppe. Alle mine norske venner blir mer og mer rasistiske hver eneste dag takket vaere tulllinger som dette. Mange i makt posisjoner onsker na a starte hjemsendelsen av ikke etniske nordmenn. Ta det med ro folkens Nar vikingen vakner.

Indian sa...

Jeg synes at yab trenger en reality check. Se på Nederland med en million muslimer.

Anonym sa...

Ta det med ro?
Nei vet du hva, nå har Norge sitti og latt innvandrere komme inn, få og få, ødelegge og gi seg selv et elendig rykte i mange år uten at noe drastisk har blitt gjort PGA deres idiotiske måte å forsvare dere selv på "dere er rasister"

Nå er det virkelig på tide at Norge står opp og virkelig hiver ut disse trøbbel makerne , og slutter å bruke skattepenger på innvandrere.

Det er sikkert en JÆVLIG god grunn til at disse har ødelagt sitt eget land og dermed kommer hit, og derfor en JÆVLIG god grunn til at disse IKKE burde få styre noe som helst i Norge.

Anonym sa...

Vel Yab, selvom du kanskje ikke er ute etter det, så er det jo ganske åpenlyst at visse MUSLIMER og annet innvandrer rask er ute etter å forandre Norge til hva de ser på som "det bedre" .

Forby alkohol? sex før ekteskap? homofili?

Dette er bare bullshit ting som kun kan komme fra et sted, altså en mongolid religion og av fanatiske idioter som følger den.

Om ikke nordmenn våkner opp nå og slutter å ta inn disse idiotene, og hiver dem ut istedenfor, så ender vi opp med burka og offentlig henrettninger innen kort tid.

Anonym sa...

Ikke la han lage enda en frp parti. Jer er selv fra afghanistan og vil ikke ha noen muslimsk parti i Norge! De som kommer til Norge må akseptere det som er her og ikke tilbringe sin gamle tro og politiske meninger her. Alle må stå imot og ikke la lille Carl lage nytt dritt parti.

Anonym sa...

jeg har opplevd disse syke instillingene i deres eget hjemland, så dere forståsegpåere, dra til disse landene og gjør hva dere vil og se dere hengt i en superrask rerttsak, Dere vet ikke en dritt om hva dere snakker om"" hva med en tur ti disse kulturelle fantasilandenen uten tilk !! velbekomme, og ikke glem hva jeg sa !!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Og forøvrig gjelder de samme reglene for moderering av innlegg i blogger som i nettaviser, bare et hint til moderator av denne bloggen. Så mange igorante, uintelligente og rasistiske innlegg her at det er skammelig

Anonym sa...

Oslo er til de grader ødelagt.

Men resten av Norge kommer etter.

Trist! Hvor er folket som skal stoppe elendigheten hen? Skal dere snart våkne?

Vi må stemme siv.

randi

Anonym sa...

Du fra afghanistan
Hvorfor kaller du han lille Karl?

Hvis du sammenligner denne mannen med Kar I Hagen er du på viddene.

Karl i Hagen er norsk. Han ønsker å ta vare på vår kultur, vår frihet, måten vi lever på. Det kan da ikke være negativt at et land ønsker å ta vare på seg selv, og beholde sin leve måte.

Det var jo denne godheten vår som ga deg en sjangs, var det ikke?

Anonym sa...

eivind
Alle dine venner blir ikke mer og mer rassistiske. De bare våkner opp og ser elendigheten. I Norge har vi fått massevis av kriminalitet og bråk, takket være all denne importen. Det er ikke rassisme, det er virkeligheten. Hvis vi skal forstsette å ta imot mennesker med andre ideer om et samfunn, må vi vel være åpen og kunne prate om disse problemene?

Skal vi bare lukke øynene...?

Trond

Anonym sa...

Jeg blir stadig forundret over paranoia-epedemien som herjer i Norge. Ikke minst i Oslo. Tror man på at dette partiet er startet på (innvandrere i flertall på Oslo om 10 år) så trenger man medisiner mer enn argumentasjoner!

Jeg er norsk-pakistaner selv. Innvanderermiljøet hånflirer av denne bygdetullingen! Han er sjefsklovnen og vil toppen for par hundre stemmer til valget. Så mine med-landsmenn har intet å frykte. Men det nytter kanskje ikke å si til mennesker som lider at paranoiaen? Dog er jeg glad for at nordmenn flest fortsatt har bakkekontakt.

Det er lagt ut en poll på norges største flerkulturelle nettmagasin x-plosiv.no. Det vil være artig å få bekreftet det jeg mener via denne pollen i dagene fremover. Men for de som er avhengig av fiendebilder for å hevde seg, må for all del holde på med snikislamisering-innvandrerstorting fantasiene sine!

http://x-plosiv.no/default.pl?showArticle=3816&pageId=153

PS! 3-4 generasjon innvandrere i UK... og hundrevis av år med svarte amerikanere. Ikke antydning til overtakelse av samfunnet eller sharia i gatene. Men Norge er vel helt spesiell tenker jeg???

Anonym sa...

Storm i et vannglass. Denne mannen kommer ikke til å få noen stemmer.Verken fra norskpakistanere eller fra nordmenn.
Bortsett fra det så må vi ikke glemme at vi lever i et demokrati. Han har rett til å prøve seg.
Jeg selv har forresten ikke noe problem med et flerkulturelt samfunn og føler ikke at norske verdier og tradisjoner blir truet. Så dårlig selvtillit har jeg ikke.

Slutt å vær så redd og intolerant og paranoia.

Anonym sa...

[QUOTE]Storm i et vannglass. Denne mannen kommer ikke til å få noen stemmer.Verken fra norskpakistanere eller fra nordmenn.
Bortsett fra det så må vi ikke glemme at vi lever i et demokrati. Han har rett til å prøve seg.
Jeg selv har forresten ikke noe problem med et flerkulturelt samfunn og føler ikke at norske verdier og tradisjoner blir truet. Så dårlig selvtillit har jeg ikke.

Slutt å vær så redd og intolerant og paranoia.[/QUOTE]

Tror du bli overraska over hva folk egentlig kan finne på. Vi lever i et samfunn med et hav av forskjellige kulturer og folkeslag. dagens regjering er en flause, en fiasko. Du skal se at når det går dårlig for den sittende regjering tyr folk til drastiske måter å finne trøst mot helvette.
For å dra detta inn på et mer personlig scenario. Ikke faen om jeg godtar at vi har en pakkis som statsminister. (no offence til pakistanere) Norge har å holde på sitt, se for deg Kong Mostafa på tronen. Da blir det fort at "jeg" tyr til drastiske metoder, med ideer fra den østlige delen av verden.

Ola sa...

Islam i Europa er en kreftssvulst som vil ødelegge et samfunn som vi har bygget opp gjennom århundrer. Vi må sette ned bremsen allerede idag. Barnetrygn og kontantstøtte må vekk. Politiet må få mere ressurser til å avdekke skattesnyteri bl.a. i drosjebransen, samt kebab- og butikksjapper. Vi må innføre forbud mot at norske jenter gifter seg med muslimske menn og får muslimske barn. Norske muslimer med doble statsborgerskap må fratas sitt norske statsborgerskap og sendes hjem dit de kom fra. UDI nedlegges. Total innvandringstopp for muslimer. Med Islam i Norge vil alle velferdsgoder bli borte. Muslimer vil neppe betale skatt til felles goder som alderstrygd, uføretrygd osv., for de ønsker å ta vare på sine gamle innen familien. Etnisk norske vil bli et annerangs innbygger. Det er musklimene som får bestemme. I beste fall vil ikke-troende få leve, men yttringsfriheten vil bli meget begrenset. Husk med et muslimsk Europa er det presset fra omverdenen borte (mulig Kina, Russland og USA kan befri Europa) og Islam vil trolig bli mer ytterliggående, dvs. Sharialover, stening av kvinner og ikke-troende. Så gjør noe nå før det er for sent!

android-rookie sa...

Tror folk at Butt representerer innvandrerbefolkningen i Norge? Jeg tror neppe at mange vil i innvandringsmiljøene bryr seg om useriøse karen der.

En som skriver at hans skattepenger brukes på folk, tror du at de med innvandrerbakgrunn ikke betaler skatt?

Jeg er glad for de to siste kommentarene, for det var det jeg antok. Mye fremmedfrykt og lite kunnskap i de øvrige innleggene. La meg også føye til at konstruktive/kritiske kommentarer er god for diskusjonen, men hold rasistisk og tanketom vræl utenfor!

Ola sa...

Butt representerer muslimer i Norge, ja. Vil også tro hans parti blir det største i Oslo. Å beskrive virkeligheten er ikke rasistisk eller tanketomt vræl. Det er sannheten, og desverre er så mange for dumme til å forstå den.

Anonym sa...

Du Ola, det har seg slik at et løgn blir ikke en sannhet om man skriker lenge nok. Du er jo helt fullstendig på bærtur. Det er nesten litt trist å konstatere din voldsomme paranoia.

Og du Ola, vi må ta "en prat" dagen etter valget. Så kan vi diskutere hvorvidt dette blir Oslo største parti.

Heldigvis er du ingen representant for oss nordmenn. Vi har det mer vett enn som så. Det er nok du som liker å leve i bobbla di. Stakkar!

Anonym sa...

Det blir svært spennende å se hvordan SV skal forholde seg til muslimer i fremtiden. Hvilken politisk korrekt linje skal de velge?

Skal de støtte alt som er ikke-norskt, fordi det er synd på ikke-norske og dessuten er muslimene også sinte på vesten og den store stygge ulven USA som har skyld i alt fra hybelkaninene under sengen til matmangelen i Nord-Korea?

Eller skal de heller støtte at homofile, kvinner og mennesker som liker å leke med healingkrystaller og rødvin også har en rett til å gå fritt rundt i smamfunnet? (No offence folkens, men jeg må sette poenget litt på spissen her for å nå fram.)

Skal du snakke om velgere som virkelig stemmer mot sine egne interesser så skal du ta en titt på SV-velgerene.

De består i stor grad av statsansatte lesbiske feministiske kvinner som ivrer for størst mulig muslimsk innvandring :)

Samtlige dvs. 100%. Ikke 99,9%, men 100%! Av ALLE overfallsvoldtekter i Oslo de TRE SISTE ÅRENE er begått av ikke-vestlige innvandrere.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

Til tross for at 72,8% av voldtektene i Oslo begås av ikke-nordmenn, skriker de på at en må ta natten tilbake og få flere innvandrere.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

Hvordan det vil gå med lesbiske og feminister etterhvert som islam overtar burde ikke komme som noen overraskelse.

Statsansatte er avhengige av arbeidsomme nordmenn som betaler 39% i inntektsskatt. En nedgang på 7% av arbeidsstokken i befolkningen tilsvarer inntektene av oljefondet. Våre innvandrere hadde selv før finanskrisen så lav yrkesdeltagelse at tapet for Norge er på nivå med inntaktene fra oljefondet.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

SV og AP tror at apeasement og dialog med islamistene vil gi fred i vår tid. Synd at vi bombet Nazi-tyskland fremfor å gå i dialog med moderate nazister.

SVere bør tenke seg godt om før de setter seg ned med bordet med sine dialogpartnere. Her er noen av forslagene SV er villige til å godta for fred i vår tid. (Bør ikke leses av jenter med nerveproblemer eller dårlig hjerte.)
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/02/29/528374.html

Dyrevennene i SV får også et lite dilemma når de er i mot skyting av sel, men for at sauer skal bløs ihjel i henhold til halalslaktereglene.

Men selvfølgelig, det er vi som går over til FrP som er for dumme til å skjønne vårt eget beste.

Anonym sa...

Da jeg leste artikkelen, var det første som slo meg at dette IKKE var uventet. Å si at dette er utrolig tragisk, i og med at dette er et særiøst parti, er ikke rasistisk, ei heller å si at det er ufattelig tåpelig at muslimer skal styre Norge, som er et KRISTENT land, (selvom regjeringen og de som bestemmer i landet vårt ikke nødvendigvis er troende kristne). Jeg personlig har ingenting i mot den svarte mann på gaten, og jeg ér etnisk norsk, men jeg syns det blir altfor tåpelig å høre på dette vrøvlet som kommeer ut av munnen til denne Ghufoor Butt. Det er nøyaktig slike ting som får nordmenn til å stemme hardere mot høyre, som på FRP. Fremmedfrykt er en naturlig ting, og kan ikke kalles for rasisme. Rasisme er et veldig kraftig ord, som går på at man "hater" mennesker av en annen avstamming enn en selv uten grunn. Å ville at det landet man er glad i og har kjært, skal være som det alltid har vært, uten at andre som ikke vet noen ting om det skal komme inn og endre våre regler, det er IKKE rasisme.

Anonym sa...

Norge er jo norsk? hvorfor skal det styres av andre enn nordmenn?.. er norskt.. skal styres på norsk måte =o) Danmark er et godt eksempel.

husker min eldere del av familen forteller meg at det var faktisk TRYGT å gå på gaten midt på svarte natten i oslo på 50 - 60 tallet... men etter invandringen vi har hatt er det 70% sjangs at du blir ranet av innvandre.. det er FAKTA =) dessverre...

Per sa...

Stortinget burde lage lover som forbød Islam, dvs. forbud mot å være muslim i Norge. Det er nemlig ikke værre å forby visse type religioner enn å forby visse typer sexualitet. I Norger er utøvende homofili lovlig, sex før ekteskapet likeså, men utøvende pedofili er straffbart. Islam bør forbys, men det skal være lov å være kristen, hindu, buddist eller tilhøre andre religioner som ikke er til skade for enkeltmennesker og samfunnet. Islam er en krigersk religion og dets tilhengere vil drepe ikke troende. I Norge er det også forbudt med kvinneundertrykkelse, noe som er en del av Islam. De som stemmer SV er indirekte for kvinneundertrykkelse. Muslimer er rasister. Det tillates ikke at en kristen mann gifter seg med en muslimsk kvinne. Muslimer hater jøder og har dette til felles med nasister. Det er forbud mot å bære naziuniform, politiet ville ihverfall bry seg, da bør det også være forbudt å bære hijab. En vei å gå kan være å innføre dødstraff for å være muslim, det er vel det Butt menes praktiserende homofile bør få? Jeg bare spør.

android-rookie sa...

Per, jeg håper du er useriøs.

Anonym sa...

Er det noe innvandrere misliker er det innvandrere som tilhører en annen etnisk gruppe enn dem selv. Et slikt parti vil bare kunne sanke stemmer blant pakistanere. Marokkanere, tyrkere, albanere, kurdere, somaliere, osv vil komme til å sky Butt & tullingkompaniet hans som pesten.

Legg inn en kommentar

(Vennligst prøv å bruke et (kalle)navn istedet for "Anonym", slik at det blir lettere å henvise til din kommentar i en senere kommentar fra meg eller andre besøkende)